AcasăNewsCantareata Malina Olinescu s-a aruncat in gol de la etajul sase!

Cantareata Malina Olinescu s-a aruncat in gol de la etajul sase!

Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce s-a aruncat de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti, a declarat Bogdan Oprita, director coordonator SMURD.

Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, in noaptea de duminica spre luni. Membrii echipajului SMURD au facut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fara a avea succes. Cantareata de muzica pop Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Atrasa de muzica de la o varsta frageda, ea a inceput sa participe la festivaluri inca de cand avea 5 ani.

In 1995, a castigat premiul I la sectiunea interpretare a Festivalului de muzica usoara Aurelian Andreescu. In 1996, Malina Olinescu a fost acceptata in trupa de cantareti din popularul show de televiziune „Scoala Vedetelor”, difuzat la TVR. Alaturi de aceasta echipa, Malina Olinescu a sutinut numeroase concerte in toata tara. Aceasta emisiune a insemnat, de altfel, pentru ea rampa de lansare pe scena muzicii.

Calin Geambasu: „Malina Olinescu spunea de 3-4 ani ca o sa se sinucida!”

Cele mai cunoscute melodii ale Malinei Olinescu VIDEO

In acelasi an, Malina a participat la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia, unde a castigat premiul al III-lea, tot la sectiunea Interpretare. In anul urmator, la Festivalul de la Mamaia, a castigat, alaturi de compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la sectiunea Slagare, cu piesa „Mi-e dor de tine”. Tot in 1997, Malina Olinescu a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare la Festivalul „Cerbul de Aur„.

[youtube]6nr1g-_XiLM[/youtube]

Tot alaturi de Adrian Romcescu a castigat, in 1998, cu piesa „Eu cred”, selectia nationala Eurovision si a reprezentat Romania in editia concursului muzical de la Birmingham (Marea Britanie). In 1998, impreuna cu colegul sau de la „Scoala Vedetelor” Dan Despot, a obtinut premiul al III-lea la sectiunea Creatie a Festivalului de la Mamaia. Malina Olinescu a lucrat ulterior si in televiziune. Astfel, a moderat, in 2000, alaturi de Petre Magdin, emisiunea „Intalnirea de la miezul noptii” difuzata de postul public de televiziune.

Printre albumele lansate de ea se numara „Ready for you” (1997), „Pot sa zbor” (1999), colaborand si la seria de piese pentru copii Cutiuta Muzicala. Cantareata a fost casatorita cu claparul trupei Compact Dan Stesco, dar cei doi au divortat in 2007, dupa sapte ani de casnicie.

author avatar
Ciprian Purice
1.461 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce articol e asta , ? a cazut de la etajul 6 , a fost impinsa de cineva ? sa aruncat singura ? de unde ? din balcon , fereastra ? articol de 2 bani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger