AcasăCantareata Jenni Rivera a murit intr-un accident de avion

Cantareata Jenni Rivera a murit intr-un accident de avion

Jenni Rivera, jelita de milioane de fani

Tragedie pentru lumea muzicala mexicana la aflarea vestii ca artista specializata pe stilul popular „banda” a murit duminica.

Jenni Rivera, jelita de milioane de fani

Cantareata Jenni Rivera, de 43 de ani, a murit dupa ce avionul de mici dimensiuni la bordul caruia se afla s-a prabusit in nordul Mexicului. Ramasitele au fost descoperite in apropiere de localitatea El Tejocote si nu exista supravietuitori, au anuntat autoritatile mexicane. Avionul Lear Jet transporta sapte persoane si a disparut de pe radare la circa 100 de km fata de locul decolarii. Artista, specialista a muzicii populare mexicane „banda”, trebuia sa participe la inregistrarile pentru editia mexicana a emisiunii de televiziune „The Voice”.

Cantareata a pozat chiar in avionul care avea sa se prabuseasca

Cantareata californiana de origine mexicana a vandut peste 15 milioane de albume si a primit numeroase premii la galele dedicate muzicii latino.

author avatar
Ela Corbu
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger