AcasăNewsCantareata Irina Loghin, internata dupa ce a suferit o comotie cerebrala -...

Cantareata Irina Loghin, internata dupa ce a suferit o comotie cerebrala – VIDEO

Irina Loghin a fost internata dupa ce a suferit o comotie cerebrala (foto: irinaloghin.ro)

Cunoscuta cantareata de muzica populara Irina Loghin a fost internata la Spitalul Militar din Bucuresti, dupa ce a suferit o comotie cerebrala. Solista in varsta de 73 de ani e constienta, medicii urmand sa o supuna unor investigatii in urma carora sa stabileasca un tratament.

Irina Loghin a fost internata dupa ce a suferit ocomotie cerebrala (foto: irinaloghin.ro)

Emotii pentru fanii indragitei interprete de muzica populara Irina Loghin. Cantareata a fost internata la Spitalul Militar din Capitala, conform RealitateaTV. Solista in varsta de 73 de ani a suferit o comotie cerebrala miercuri dupa-amiaza si a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii i-au facut analize pentru a-i stabili un tratament.

Potrivit specialistilor unitatii medicale amintite, Irina Loghin e constienta. Cantareata va mai ramane internata cateva zile, interval in care medicii o vor supune unui set de investigatii.

Irina Lohin, cunoscuta interpreta a unur melodii precum, „Roata vietii” sau „Mi-ai dat, mama, cantecul”, a fost solista a ansamblului Ciocarlia, Barbu Lautaru si Ciprian Porumbescu. Loghin o cariera de aproape 50 de ani, timp in care a imprimat numeroase albume. Loghin a cochetat si cu politica, fiind aleasa senator PRM de Giurgiu, in legislatura 2004-2008. Cantareata Irina Loghin este casatorita si are doi copii.

[youtube]iNeaXjEC1lE[/youtube]

386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger