AcasăNewsCântăreață din România, prinsă băută și drogată la volan! Ce au mai...

Cântăreață din România, prinsă băută și drogată la volan! Ce au mai descoperit polițiștii – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Șoc în lumea artistică din România! S-a aflat că o cunoscută cântăreață a fost prinsă pe picior greșit, în cursul nopții de joi spre vineri, în Capitală. Totul, după ce a fost oprită de poliție, în trafic.

Cântăreața Xonia ar fi fost prinsă de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan, anunță vineri Antena 3, în baza unor surse.

Și de parcă nu ar fi fost suficient, polițiștii au stabilit că femeia aflată la volanul mașinii oprite pe o stradă din Sectorul 2 nu avea voie să conducă pe teritoriul României.

sursa foto: Facebook/Xonia

În acest caz s-a mai aflat că polițiștii de la rutieră au oprit mașina în care se afla cântăreața, pentru un control de rutină. S-a întâmplat vineri dimineață, în jurul orei 4, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. S-a descoperit că femeia de la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Când au continuat verificările, polițiștii au stabilit că aceasta nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. În urma acestui episod, cântăreața în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal.

Ce a anunțat Poliția

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră au oprit, vineri dimineața, în jurul orei 4.00, o mașină condusă de o femeie, pe o stradă din Sectorul 2.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că femeia care conducea autoturismul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise.
De asemenea, aceasta nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest caz a fost deschis dosar penal și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.


author avatar
Andrei Coman
570 afisari

5 COMENTARII

  1. Acest gunoi penal o junky drogata la puscarie cu ea ,faceti vedete pe toate handicapatele si prostituattee ieftine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger