AcasăNewsCantareata cunoscuta de la noi, retinuta pentru trafic de droguri. Risca minim...

Cantareata cunoscuta de la noi, retinuta pentru trafic de droguri. Risca minim 10 ani de inchisoare!

Lovitura dura incasata de una dintre marile sperante ale muzicii romanesti, cantareata Miru fiind retinuta pentru 24 de ore de procurorii DIICOT.

Miru, pe numele adevarat Ana Miruna Ionescu, este banuita ca face parte dintr-o retea ce se ocupa cu traficul de droguri. Miru colabora cu alte doua fete si doi barbati, cei cinci reusind sa traficheze, intr-un interval de o luna, nu mai putin de 15 kilograme de cannabis.

In urma unei actiuni puse la cale de procurorii DIICOT si politistii de la BCCO Pitesti s-a descoperit o sera de canabis la Marius Oprea (24 de ani), liderul gruparii, si cantitati importante de canabis la locuintele celorlalti membri ai retelei.

Inclusiv la cantareata Miru s-au descoperit peste 50 de grame de canabis. Conform jurnaluldearges.ro, membrii retelei aduceau droguri din Spania si le vindeau in Pitesti si Bucuresti. Cei cinci au fost retinuti de procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Pitesti si risca cel putin 10 ani de inchisoare fiecare. Interesant este ca surse autorizate sustin ca cei cinci traficanti fac parte din familii bune, cu importante posibilitati financiare.

Miru a cantat in deschiderea mai multor artisti celebri precum Alex Velea, Ruby sau CRBL.

sursa foto: jurnaluldearges.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.043 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger