AcasăNewsCANICULA se prelungeste! Vezi la cat urca temperaturile!

CANICULA se prelungeste! Vezi la cat urca temperaturile!

Caldura continua sa le dea mari batai de cap romanilor. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o noua atentionare de vreme caniculara, disconfort termic si instabilitate atmosferica, incepand de miercuri, 14 august si pana vineri, 16 august.

Nici vorba de vreme racoroasa in urmatoarele zile! Gradele din termometre vor ajunge si la 37 de grade, spre dezamagirea celor care nu mai suporta caldura de afara.

Miercuri, 14 august, locuitorii din Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si al Banatului trebuie sa se astepte la o vreme deosebit de calda, cu temperaturi maxime de pana la 35 de grade. In Lunca Dunarii, termomemetrul va arata 37 de grade.

Joi, 15 august, in Dobrogea, sudul si estul Munteniei, dar si in sudul Olteniei, maximele termice vor fi cuprinse intre 34 si 36 de grade.

In plus, de miercuri, 14 august, de la ora 10.00 si pana vineri, 16 august, la ora 06.00, se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, pe arii extinse la munte, dar si in centrul, nordul, nord-estul si sud-estul tarii.

author avatar
Anca Murgoci
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger