AcasăNewsCanicula da batai de cap CFR-istilor

Canicula da batai de cap CFR-istilor

Romania se afla pentru o perioada de trei zile sub avertizare meteo cod galben de canicula.

Valul de caldura va afecta, mai intai, zona de vest a tarii, in cursul zilei de sambata, iar apoi intreg teritoriul in cursul zilelor de duminica si luni.

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca indicele de confort va fi depasit si atrage atentia ca oamenii trebuie sa se fereasca de soarele dogoritor.

Canicula da mari batai de cap si CFR-istilor, reprezentantii Cailor Ferate Romane anuntand ca vor exista restrictii de viteza din cauza problemelor inregistrate la nivelul sinelor.

„Circulatia feroviara, incepand de sambata, din cauza temperaturilor ridicate se va desfasura cu limitari de viteze in anumite intervale de timp. Sambata, in judetele unde se impune aceasta masura sunt cele din vestul si sud vestul tarii, iar duminica si luni circulatia trenurilor se va desfasura cu restrictii de viteza in toate judetele pentru ca s-a anuntat cod galben de canicula in toata tara”, a declarat Oana Branzan, purtator de cuvant CFR Infrastructura, intr-o interventie avuta la B1 TV.

Conform specialistilor, la nivelul sinelor se depasesc constant 55-60 de grade Celsius.

author avatar
Cristi Ionita
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger