AcasăNewsCanicula a UCIS doi muncitori pe şantier, în judeţul Olt. Ce simptome...

Canicula a UCIS doi muncitori pe şantier, în judeţul Olt. Ce simptome au acuzat?

sursa foto: alba24.ro

Canicula lasă urme tragice, în România. Doi bărbați au murit la locul de muncă în cursul lunii iulie, în județul Olt. Unul dintre ei a decedat la volan, cel de-al doilea, aflat în prima zi de lucru la noul angajator, a intrat în stop cardio-respirator pe șantier.

Cele două accidente de muncă mortale au avut loc în ultima decadă a lunii iulie, în zile cu temperaturi foarte ridicate.

Au făcut stop cardio-respirator

Conform reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, un bărbat în vârstă de 56 ani, angajat al unei firme de curierat din județul Dolj, a murit la volan, în timpul serviciului, în cursul zilei de 21 iulie. Șoferii participanți la trafic au observat, pe o stradă din Slatina, că mașina este poziționată într-un mod ciudat și au oprit să vadă ce se întâmplă cu șoferul. Acesta nu mai reacționa, fiind solicitat ajutor medical. Bărbatul nu a mai putut fi însă salvat.

La trei zile distanță, un alt bărbat, în vârstă de 54 ani, din Poboru, județul Olt, a murit pe un șantier din comuna Slătioara, satul Salcia. Bărbatul se afla, conform anumitor surse, în prima sa zi de lucru la firma care construiește în satul Salcia de lângă Slatina o stație de tratare a apei pentru Compania de Apă Olt.

Pentru evenimentele soldate cu decesul celor doi angajați ITM Olt a deschis două dosare de cercetare, au mai menționat reprezentanții ITM Olt.

author avatar
Andrei Ștefan
483 afisari

6 COMENTARII

  1. Este de la vax plus căldură.
    Din păcate, i.i pare foarte rău pe Trump oame ii aceștia muncitori care au fost forțați sa se vaccineze de către smecherii pe care ii știm.
    În ziua de azi totul este de la altceva: de la căldură de la apa rece de la schimbare climatica de la diferite substanțe de la cola, de la apa de la orice!
    Numai de la vax nu.
    Mai cădeau și înainte pe teren sau mai știu eu unde însă un ul doi sportivi anul asta unu doi peste doi ani.
    Nu ce se întâmplă ac.
    Păcat de cei nevinovați- ăștia care nu au făcut nici propaganda numai ca au cedat sa își hrănească familiile. Păcat de toți cei sacrificati: țineri, copiii, vârstnici, cei de care trebuia sa aibă alții grija mare pacat

    • Scuze pentru greșelile de tastare. Îmi pare foarte rău de acești oameni. Care muncesc din greu și au fost trădați de șefi de politicieni de toți

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger