AcasăNewsCandideaza Dragnea la Cotroceni? Dancila anunta o discutie in partid

Candideaza Dragnea la Cotroceni? Dancila anunta o discutie in partid

In asteptarea unui anunt despre o eventuala inscriere in cursa pentru Cotroceni a actualului numar trei in stat, sefa Guvernului a fost intrebata cu subiect si predicat, miercuri, in plina vizita in Bacau, daca il va sustine pe Dragnea la prezidentiale.

Iar Dancila a facut imediat trimitere la o discutie in interiorul formatiunii social-democrate. „Vom avea aceasta discutie. Nu stiu, dl Dragnea nu si-a exprimat aceasta (…) sa vedem, sa vedem ce va spune dl presedinte Liviu Dragnea. In momentul in care dansul isi va exprima aceasta optiune, sunt convinsa ca vom avea o discutie in cadrul partidului”, a subliniat Viorica Dancila.

Raspunsul numarului 2 in cadrul formatiunii social-democrate vin doar o zi dupa ce seful PSD anunta ca lamuririle in privinta unei eventuale decizii de a candida sau nu pentru fotoliul de la Cotroceni vor fi facute chiar duminica seara, dupa europarlamentarele din 26 mai.

201 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce intrebare idioata . Dancila a aparut pentru a fi o moblia vorbitoare in perioada presedintiei Romaniei la UE. Adica sa fie condusa ca o papusa idioata care nu stie ce spune . Acum ganditi si voi. Mai are rost o asemenea intrebare. Da dragi romani, chiar si belelele de romani care voteaza pe comunisti. Asta este Romania lui Ilici- kgb si a platformei populare model sovietic , FSN care isi bate joc de Romania. JOS CIUMA ROSIE !!!!! Si alta ineptie la care ne- au adus comunistii , FSN, din randul caruia trimitem europarlamentari. Exista temeri ca ramanem fara gaze , cele 10 procente care ne lipsesc , desi suntem inviditai de vecini pentru rezervele de gaze si petrol, si vom fi la mana rusilor. Dupa 30 de ani sa ajungi in halul asta este o crima . Pe cine trebuie sa judecam si sa faca puscarie pentru antiromanism ? Oe toti ministrii si premierii si presedintii tarii. Dar uite ca tot comunistii sunt cei preferati de marile puteri . Catre unde mergem ?

  2. Stie o limba ceva are relatii in lume stie politica externa daca e muci la 43% cat are plavanul candidezi la FF de la distanta de acasa. Mai bine mergi la ton in Brasil decat sa freci menta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger