AcasăNewsCandidatura Rovanei Plumb, respinsă de Comisia Juridică a PE

Candidatura Rovanei Plumb, respinsă de Comisia Juridică a PE

Audierea excepțională a social-democratei propuse drept comisar european pentru Transporturi, în Comisia Juridică, s-a încheiat cu un vot negativ pentru Rovana Plumb.

(foto: Facebook)

Au fost 24 de voturi în total, 15 împotriva româncei. Un anunț în acest sens a fost făcut de liberalii Siegfried Mureșan și de Rareș Bogdan. „Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă acum cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European. În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abținut 2 europarlamentari. Fără avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc”, a transmis Mureșan, pe o rețea de socializare.

„Doamna Plumb nu va mai putea fi audiată in Comisia de Transport! „, a notat, între altele, și fostul jurnalist, actualmente europarlamentar.

Procedura de joi a avut loc ca urmare a neconcordanțelor apărute în privința declarației de avere trimisă la Bruxelles și cea depusă la București. Dacă nu ar fi apărut această situație, Plumb ar fi urmat să fie audiată pe 2 octombrie, în Comisia de Transporturi a Parlamentului European.

187 afisari

2 COMENTARII

  1. S-a urcat pe scena politica prin cadouri in bani la partid, sa împrumuți atâția bani……din ce venituri plătea ratele, dobânzile……! Ciocoi nou asta este dumneaei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger