AcasăNewsCandidatii pedelisti, tradati de colegii primari

Candidatii pedelisti, tradati de colegii primari

In ultima saptamana de campanie, Cezar Preda este lasat balta de omul sau de incredere

Pentru unii primari de la PDL, USL este noul stapan al tarii. Un stapan in fata caruia mai multi edili democrati si-a inchinat deja feudele, fara a mai astepta rezultatul alegerilor.

In ultima saptamana de campanie, Cezar Preda este lasat balta de omul sau de incredere

Tot la rece si-a facut socotelile si primarul pedelist din Maracineni, Buzau: Constantin Dumitru, considerat pana acum a fi ”cel mai de incredere om al lui Cezar Preda”.

Catalin Chereches se tine de cuvant: nu-i sustine pe candidatii pusi de USL la Baia Mare peste capul sau

Iata insa ca acum, dupa ani intregi de colaborare, Dumitru a lasat orice prietenie deoparte si a defilat prin targ cu USL, in timp ce adversarii de moarte ai PDL isi faceau campanie electorala si imparteau oamenilor materiale electorale. Dupa vizionarea filmului care imortalizeaza tradarea lui Dumitru, Cezar Preda a decretat: ”Nu mai am incredere in niciunul dintre primarii nostri”. Vigilenta tardiva, din moment ce liderul PDL s-a prins de nestatornicia naturii politice cu doar patru zile inainte de scrutin.

Edilii locali alesi pe cont propriu prind gustul independentei

La drept vorbind, Cezar Preda se mira degeaba cata vreme seria tradarilor si dezertarilor din PDL nu a mai contenit dupa caderea guvernului Ungureanu. Unii edili locali democrati, gen Constantin Dumitru, au cedat mai greu, altii mai usor, exemple in acest sens stand primarii Ion Lungu (Suceava) si Viorel Arion (Hunedoara), care s-au incolonat inca de la inceputul campaniei electorale in spatele candidatilor USL, opintind pe fata la alegerea acestora. La fel de adevarat este ca si USL are ”falitul” ei, rebelul primar baimarean Catalin Chereches. Liberal de ocazie care, indiferent la amenintarile venite via Antonescu & Comp., baga bete-n roatele campaniei uselistilor Mircea Dolha si Liviu Titus Pasca. ”Nu merita sustinerea mea, comportamentul lor denota lipsa lor de interes fata de orasul nostru, fals profesionalism si o lipsa de sinceritate in declaratii”, nu a ezitat Chereches sa-i infunde pe cei doi.

author avatar
Simona Badulescu
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger