AcasăNewsCandidata Elena sare la beregata liderului PDL. Comunicare - ioc, organizatii scindate,...

Candidata Elena sare la beregata liderului PDL. Comunicare – ioc, organizatii scindate, electorat pierdut

Vasile Blaga este portavocea actualei puteri, sustine deputatul PDL Elena Udrea, sugerand chiar ca  liderul democrat-liberal a batut palma cu USL.

Elena Udrea pledeaza pentru o mai buna comunicare cu electoratul

Actuala conducere a PDL propaga in interiorul partidului mesajele Uniunii Social Liberale. Acuzatia a fost lansata de Elena Udrea, profund nemultumita de situatia in care a ajuns partidul.

Vasile Blaga este acuzat ca a batut palma cu uselistii

”Nu mai exista comunicare demult in PDL. (…) In interiorul PDL se dau mesajele puterii, ale USL. Sunt aceleasi critici la adresa PDL si la adresa fostei guvernari pe care le formuleaza si actuala putere. (…) Noi ne criticam fostii ministri, ne dezicem de fostii ministri. Sunt mesajele pe care le da actuala conducere. Nu poti sa-ti negi propriul guvern. Sigur, am facut si greseli. De ce nu vorbeste actuala conducere a PDL de Oltchim, de somajul in crestere? Ceea ce se intampla acum… se ataca partidul. (…) Sunt organizatii care sunt scindate in acest moment”, a  afirmat Udrea. Totodata, democrat-liberala a criticat lipsa de comunicare cu baza partidului si electoratul activ. ”Pentru electorat, important este mesajul.  PDL nu mai comunica cu electoratul activ. Au venit la vot doar 42%. Unde sunt ceilalti 58%? Pe ei trebuie sa ii aducem, propunandu-le dialog si sprijin prin ceea ce facem”, a  mai precizat Udrea.

Blat cu social-democratii

Neimplicat direct in batalia pentru sefia PDL, cum este cazul  Elenei Udrea, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu  nu se sfieste sa-l acuze pe fata pe Vasile Blaga de intelegeri oculte cu partidele aflate la putere.  Mai mult, acesta prezinta si principalele coordonate ale planului lui Blaga, mai exact mentinerea partidului  la un scor de 7-8% si ”blat cu PSD-ul”. In opinia lui Lazaroiu, ca sa schema sa aiba succes, actualul lider PDL trebuie sa-si reconfirme mandatul si sa indeparteze electoratul PDL de Traian Basescu pentru a putea fi credibil in fata celor cu care negociaza. ”In final, PDL negociaza cele 7-8% cu PSD sau PNL (cel mai probabil cu PSD) si obtine un minister sau doua”, a conchis Lazaroiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger