AcasăNewsCandidat post-mortem

Candidat post-mortem

Premiera electorala in Romania: un candidat s-a impuscat, mortal, in seara premergatoare scrutinului. Numele lui a ramas insa pe listele votate ieri.

Barbatul candida pentru un loc de consilier local in comuna Batani (Covasna), din partea Partidului Civic Maghiar. Prieten cu doi politisti din zona, candidatul i-a invitat la masa pe oamenii legii, sambata seara. Ulterior, politistii au povestit cum gazda a insistat ca unul dintre ei sa-i arate arma din dotare, doleanta satisfacuta intr-un final.

Trezindu-se cu pistolul in mana, candidatul l-a manevrat gresit si s-a impuscat in cap, decedand pe loc. Pe langa faptul ca s-a soldat cu moartea accidentala a unui om de doar 43 de ani, incidentul a dus si la anchetarea celor doi politisti, pentru neglijenta in serviciu si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acesta nu a fost insa singurul deces care  a marcat alegerile de ieri, alte doua persoane, un barbat din Bistrita si o femeie din Arad incheindu-si la randul lor toate socotelile cu viata taman cand votau. In aceste cazuri, de vina au fost afectiunile cardiace.

author avatar
eNational
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger