AcasăNewsCandidat post-mortem

Candidat post-mortem

Premiera electorala in Romania: un candidat s-a impuscat, mortal, in seara premergatoare scrutinului. Numele lui a ramas insa pe listele votate ieri.

Barbatul candida pentru un loc de consilier local in comuna Batani (Covasna), din partea Partidului Civic Maghiar. Prieten cu doi politisti din zona, candidatul i-a invitat la masa pe oamenii legii, sambata seara. Ulterior, politistii au povestit cum gazda a insistat ca unul dintre ei sa-i arate arma din dotare, doleanta satisfacuta intr-un final.

Trezindu-se cu pistolul in mana, candidatul l-a manevrat gresit si s-a impuscat in cap, decedand pe loc. Pe langa faptul ca s-a soldat cu moartea accidentala a unui om de doar 43 de ani, incidentul a dus si la anchetarea celor doi politisti, pentru neglijenta in serviciu si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acesta nu a fost insa singurul deces care  a marcat alegerile de ieri, alte doua persoane, un barbat din Bistrita si o femeie din Arad incheindu-si la randul lor toate socotelile cu viata taman cand votau. In aceste cazuri, de vina au fost afectiunile cardiace.

author avatar
eNational
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger