AcasăNewsDan Puric, candidatul AUR la președinție? „Am stat de vorbă cu un...

Dan Puric, candidatul AUR la președinție? „Am stat de vorbă cu un nebun”

sursa foto: Facebook/Dan Puric Oficial

După ce s-a vehiculat că actorul și regizorul ar putea candida la cea mai înaltă funcție în stat, cea de președinte, și nu oricum, ci cu sprijinul AUR, Dan Puric a reacționat. Context în care a povestit ce discuție a avut cu un om, la o mănăstire.

Reacția cunoscutului actor a venit după ce gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a susținut, recent, într-o postare pe Facebook, că Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

În cadrul unei emisiuni realizate de Ovidiu Ioanițoaia, Puric a vorbit pentru prima dată despre acest subiect. „Mă bucur că i-ați speriat pe oameni cu candidatura la preşedinţie” – i-a spus Puric celebrului jurnalist, citat de gsp.ro.

„S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”

Actorul și regizorul a povestit, apoi, o discuție pe care a avut-o cu un om, pe nume Radu, la o mănăstire.

„Știți că am stat de vorbă cu un nebun, o dată la o mânăstire. La o mânăstire am găsit un nebun. Eu mă înțeleg mai bine cu nebunii”, a spus Dan Puric.

Continuând să dea detalii despre dialogul avut cu acel bărbat, Puric a povestit:

„L-am întrebat, «Ce-ați face dumneavoastră, dacă ați fi președintele acestei țări?». Și nebunul s-a uitat la mine și mi-a zis, «Să înțeleg că până acum n-am făcut nimic?!». Deci el era președinte de mult… Așa si eu. S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”.

CTP: „AUR și-a găsit Vadimul”

Recent, mai exact marți, 13 februarie, jurnalistul Cristian Tudor Popescu postase un mesaj, pe o rețea de socializare, cu referire la Puric.

AUR și-a găsit Vadimul. Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură”. – a scris, între altele, CTP pe Facebook. Postarea gazetarului a iscat mai multe reacții în spațiul public.

Reacția AUR

Alianţa pentru Unirea Românilor a dezminţit informaţia potrivit căreia Dan Puric este candidatul ales pentru „prezidenţialele” din decembrie.

Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a anunțat AUR.

Potrivit AUR, atât Dan Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului ce se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.

„Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a mai transmis formaţiunea politică.

author avatar
Andrei Coman
1.496 afisari

9 COMENTARII

  1. Fata de ofertele de acum, D.Puric este votabil .
    CTP, ca de obicei, arunca bolovanul in balta.

  2. Nu arunca niciun bolovan, arunca ca de obicei (cacofonie voita), aruncă deci, cu căcat. De alte lucruri nu-i in stare.

  3. Candidati numai colaboratori ai fostei Securitati, caci altfel nu te accepta sistemul ! Haur creatie securista !

  4. Catule, ai semnat „contractul” cabd au fost prins drogat in SUA la „studii”? )
    Ala este contract de tradator, de-aia ai facut ce ai fact, imprumuturi, vax-uri …alea-alea

  5. Puric un balerin ,Sie mion un apologet al violenței analfabete;un „galerist” papuserit!Un „purice „paralel cu realitatea ,combinat de securiști ,cu un neisprăvit !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger