AcasăNewsCând vom renunța la certificatul verde. Rafila: „De introdus dacă se strică...

Când vom renunța la certificatul verde. Rafila: „De introdus dacă se strică situația”

Alexandru RafilaCând vom renunța la certificatul verde. Rafila: „De introdus dacă se strică situația”

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre certificatul verde anti-covid, dar și despre momentul în vom renunța la el.

Expertul este de părere că certificatul verde trebuie introdus doar dacă situația epidemiologică se agravează. Totodată, el a subliniat faptul că acest document reprezintă un drum spre normalitate și nu are rolul de a oprima lumea.

Rafila susține că certificatul verde este doar un instrument de sănătate publică care are rolul de a preveni îmbolnăvirea individuală și care dacă este aplicat pe scară mai mare previne îmbolnăvirea unei comunități

Certificatul verde, trebuie să înțeleagă oamenii, este un drum spre normalitate, nu este un document făcut ca să oprime lumea, nu trebuie considerat așa, el este un instrument de sănătate publică care previne îmbolnăvirea individuală și care dacă este aplicat pe scară mai mare previne îmbolnăvirea unei comunități”, a spus Alexandru Rafila, la Aleph News.

Testarea, inclusă în certificatul verde

Profesorul susține că certificatul ar trebui introdus doar când se anunță o agravare a situației, de exemplu când incidența are o creștere susținută de 2 – 3 săptămâni. „Și așa există o opoziție, și atunci el ar trebuie să fie introdus când lucurile anunță o agravare a situației. Ai un motiv să introduci certificatul pentru că previi”, a mai spus Rafila.

Totodată, profesorul este de părere că certificatul verde ar trebui să conțină și testarea.  „Absolut, să conțină și testare, dar nu testare de anticorpi. Testarea de anticorpi o să fiu primul care o să o sprijin când o să am o referință, să am un instrument pus la dispoziție de o organizație responsabilă. (…) Se caută o metodă care să certifice protecția persoanelor care au trecut prin boală și care n-au știut, au fost asimptomatice”.

author avatar
Andreea Vlad
405 afisari

7 COMENTARII

  1. RAFILA VA TREBUI SA NE DOVEDESTI CA NU ESTI CHIAR CRIMINAL CA TAC-TU, CA SA STIM CUM VA FI FIUL TAU..MACAR SA MURIM CU VOI DE GAT! FACI CE FACI SI VREI SA NE FACI CERTIFICAT NAZIST..NOI NE RUGAM SI FIIND RUSNAC STII BINE CUM TE VA TRAZNI DUMNEZEU …SI CIUCA CEL GRAS TOT ASTA! CERTIFICAT DE DECES CELUI CE NE VREA CERTIFICAT VERDE!!

  2. Ce limbi in koor ii trage ziarica acestui gunoi, ” profesorul ” in sus, ” profesorul ” in jos. I-o fi supt-o ca elevă, mai stii?

  3. &! Rafila „colecționar” de imunități ,
    -imunitate naturală dibândită prin infectare cu COVID,
    -imunitate prin vaccinare împotriva COVID,
    -imunitate de parlamentar,
    -imunitate de ministru , prognozată,
    -„imunitate” moștenită de la fosta securitate, ?
    O avea și de pe la OMS „niște facilități” , și ca medic , ?

  4. & De remarcat și faptul că Rafila este un „social democrat” care „capitalizează” imunități , ?

  5. Pe langa vaccinare,in loc de certificat,introduceti mai bine Ivermectina si alte antivirale daca vreti sa iesiti bine.Pacat de atatia morti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger