AcasăNewsCand vine vorba de femei, politicienii spun vorbe trasnite

Cand vine vorba de femei, politicienii spun vorbe trasnite

Si in politica, femeile respecta traditia milenara si iarta gafelor barbatilor

Obligati de “trend-ul” occidental sa promoveze femeile, politicienii bastinasi nu gasesc mai niciodata vorbele potrivite, ci tot dau cu batu-n balta.

Si in politica, femeile respecta traditia milenara si iarta gafelor barbatilor

Oficial si la nivel teoretic, politicienii masculi se declara de-a dreptul incantati de prestatia colegelor si deplang numarul mic al femeilor ajunse in politica. Evident, niciunul nu s-ar da la o parte ca sa faca loc vreunei doamne, dar ca sa “dea bine”, politicienii barbati se intrec in laude si incurajari ori de cate ori se afla in mijlocul colegelor de partid. Totul este insa doar de fatada, motiv pentru care subconstientul (misogin prin definitie) le joaca feste, determinandu-i sa recurga la exprimari cel putin bizare. “Premianti” in domeniu raman Mircea Geoana, care si-a numit colegele de partid “amazoane” si a impartit sexul opus in doua categorii, “femeia-politician, inger pazitor al familiei, sau modelul celor care apar in tabloide, cu decolteuri mari, fuste scurte si creiere mici”, si Ludovic Orban, care a dat nu cu batul, ci cu parul in balta in timp ce dascalea femeile din PNL: “Nu trebuie sa treci prin patul sefilor pentru a face cariera politica”. Dorinta de a intra in gratiile doamnelor din PNL i-a jucat o festa si lui Calin Popescu Tariceanu. “Lungimea discursului trebuie sa fie precum lungimea rochiei unei femei, suficient de lunga ca sa acopere subiectul, dar totodata si suficient de scurta ca sa starneasca interesul”, a comis-o, recent, acesta.

In loc sa laude femeile, Ioan Oltean a dat-o in bara

Ultimul intrat in galerie este democratul Ioan Oltean, care indeamna femeile din PDL sa iasa din “bucatarie, din dormitor, din camara si din alta parte” si sa intre hotarate in politica. Indemn prin care, din pacate, a amintit uitucilor ca locul femeii este la cratita, conform opiniei masculine majoritare.

author avatar
Simona Badulescu
367 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca prezenta feminina in politica este ceva nou si nici nu trebuie sa deranjeze,in mod normal femeia cu spiritul ei matern dar si ca prima prima forma de civilizatie a umanitatii poate revitaliza viata economica,politica si sociala….dupa felul in care sunt insa implicate femeile din p.d.l.,acestea insa amintesc mai degraba de femeile nazistilor sau de ana pauker…pe care am ratat-o de putin in primi ani de viata si sincer ma bucur ca nu am avut aceasta posibilitate ..se pare insa ca viata a tinut mortis sa mi le prezinte pe cele din polititca de dupa 90…si sincer nu cred ca acum mai poate spune cineva ca in Romania nu este ..democratie;pentru ca acolo unde este democratie este si multa dezordine si lipsa de respect.Urmasele lui traian ,care mai hoate,care cu apucaturi bambuiste,inculte ori de-a dreptul nesimtite ,copii ale ZITEI,ZOIEI,dar si ARISTITEI si CALIPSATEI,eeroine certe ale-dale CARNAVALULUI POLITIC romanesc contemporan desi se straduiesc..sa dea bine pe sticla se impiedica taman la proba cea mai cea….:pregatirea si ..morala…asa ca multe(chiar foarte multe)ar face bine sa stea acolo unde le este locul…la cratita…pentru ca nu toate sunt o ..BEATRIX a OLANDEI,o VICTORIA sau ELISABETA a II a,sau macar o ANGELA MERKEL…multe ,poate prea multe seamana cu cea care va ramane in istoria romanilor ca SINISTRA-la fel de necioplite,la fel de ..pofticioase in dorinta lor de parvenire si desigur nu este doar cazul celor de la P.D.L.,dar acestea sunt cele mai ..vocale,dar si cele mai reprezentative..uitati-ve la anastase,udrea,ridtzi,vass si aveti suficiente motive sa fiti desgustati…si asta nu este tot, sa le vedeti pe cele din teritoriu,din primarii si prefecturi….

  2. Da, si locul unor politicieni poate fi in orice alta parte, dar nu in parlament.. proasta opinie au numerosi misogini..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger