AcasăNewsCând se va da drumul la Pasajul Doamna Ghica? Gabriela Firea face...

Când se va da drumul la Pasajul Doamna Ghica? Gabriela Firea face anunțul așteptat de bucureșteni

COŞMARUL şoferilor din Bucureşti abia acum începe! Ce se întâmplă la Pasajul Doamna Ghica este chiar şocant

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că Pasajul Doamna Ghica va fi dat în folosință începând din această toamnă. Potrivit edilului, pasajul respectiv va descongestiona traficul în zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni.

Despre acest lucru, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care explică în ce stadiu se află această lucrare.

Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în aceasta toamnă. Progresele se vad cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal si nedemn.

Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni. Astfel, a fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera. S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă. Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.

 

În următoarele zile va fi posibilă eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni. De asemenea, se lucrează la infrastructura și suprastructura acestora celor două pile.

Radierele pentru culeea 1, pila 1 și pila 2 au fost deja executate. Suprastructura culeei 1 și pila 1 sunt finalizate. În paralel, se lucrează la radierul de la culeea 2, la suprastructura pilei 2 cât și la rampa 2.

Continuă și lucrările de la nivelul solului. Se asfaltează partea carosabilă, trotuarele, se montează stâlpii pentru iluminatul stradal”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

author avatar
Eli Dan Davidescu