AcasăNewsCând se deschide Târgul de Crăciun Bucureşti. Anul acesta va avea loc...

Când se deschide Târgul de Crăciun Bucureşti. Anul acesta va avea loc în Piața Constituției

targ de craciun

Târgul de Crăciun din București începe în 2022 pe data de 20 noiembrie, în Piaţa Constituţiei. Bucureștenii și nu numai îi vor putea trece pragul zilnic, până pe 26 decembrie, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Printre atracţiile ediţiei din acest an sunt concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică.

Accesul va fi gratuit

Anul acesta, Târgul de Crăciun se mută în Piața Constituției. Astfel, centrul oraşului se transformă într-un spaţiu festiv destinat întregii familii cu program artistic, spaţii dedicate jocurilor de iarnă, zone tematice şi nelipsitele delicatese, cadouri şi decoraţiuni de sezon.

Târgul va avea peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare.

Micuţii vizitatori au parte de spaţii dedicate activităţilor şi jocurilor interactive pe tot parcursul Târgului, iar Căsuţa lui Moş Crăciun promite să creeze o atmosferă de basm unde copiii sunt întâmpinaţi de spiriduşi, stau de vorbă cu Moş Crăciun şi îşi pot face poze.

Program de vizitare Târgul de Crăciun Bucureşti 2022

Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri, transmit organizatorii.

Târgul de Crăciun al Municipiului București va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta și duminica între orele 10:00-23:00. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Programul complet al „Târgului de Crăciun Bucureşti 2022” va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

author avatar
Andreea Vlad
316 afisari

9 COMENTARII

  1. Nu mai vreti mah pasaport de ”vaccinare”? Anul trecut au fost copii care erau cu parintii de mana si priveau prin gardul de plasa ca nu puteau intra neinsotiti ptr ca parintii au refuzat sa se intepe cu serul in testare.
    Eu am fost la Singureni unde a organizat targ Dl Piperea . A fost fara injectii si fffff frumos. Eram numai ”dizidenti” sanitari , oi negre ale regimului si a ”intepatilor” care cad din picioare si mor …..subit.
    Sper ca a meritat sa se intepe.

  2. Cum așa, au descoperit că astfel de manifestări sunt pe placul locuitorilor Bucureștiului? Parcă, atunci când le organiza PeeeSeeedeee, erau câh și usereii le criticau, inclusiv mucușor. Sau scăderea în sondaje l-au determinat să mai vină și el cu picioarele pe pământ. Berea și micii sunt gratis?

  3. Puneti 20 de lei intrarea. Plus solicitati pasaportul covid cu schema completa de ”vaccinare” cu 3 doze scarbelor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger