AcasăNewsCând să le monteze, nu le-au mai găsit! Ornamente pentru iluminatul de...

Când să le monteze, nu le-au mai găsit! Ornamente pentru iluminatul de sărbători aparţinând unei primării din țară, furate dintr-un depozit

sursa foto: stiripesurse.ro

Am ajuns la mijlocul lunii noiembrie, mai e ceva timp până la Crăciun, dar chiar și așa în multe orașe din țară se fac deja pregătiri pentru sărbătorile de iarnă. Și se montează luminițele și decorațiunile stradale pentru sărbători.

În Câmpia Turzii a apărut o situație neașteptată, cel puțin pentru angajații Primăriei, care ar fi vrut să înceapă și ei pregătirile pentru montarea ornamentelor de sărbători. Doar că surprinza a fost una cu totul neplăcută. Ca urmare, a fost sesizată Poliția, care a început deja cercetările.

Mai mulţi saci care conţineau decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă care aparţin Primăriei din Câmpia Turzii au fost furaţi dintr-un depozit al municipalităţii aflat în incinta unei unități de învățâmânt, potrivit News.ro. Deja reprezentanţii administraţiei locale au depus plângere la Poliţie.

„Când am mers să le luăm să le montăm, am constatat că o parte dintre ele lipseau”

Din câte a precizat edilul oraşului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, angajaţii Primăriei care la începutul acestei luni au mers să verifice şi să pregătească ornamentele luminoase pentru sărbătorile de iarnă au constatat că o parte dintre acestea au fost furate.

Primarul a explicat că ornamentele fuseseră depozitate într-o anexă a unei unități de învățământ. Iar în momentul în care s-a constatat lipsa acestora, au fost sesizați oamenii legii. „Noi, după ce am dat jos, la sfârşitul iernii, ornamentele de sărbători, le-am depozitat într-o anexă a Liceului Victor Ungureanu, care aparţine Primăriei şi unde mai avem depozitate şi alte lucruri. Când am mers să le luăm să le montăm, am constatat că o parte dintre ele lipseau. Am sesizat Poliţia, Poliţia a făcut cercetarea la faţa locului şi aşteptăm să se identifice făptaşii”, a declarat, marţi, primarul oraşului Câmpia Turzii, pentru sursa citată.

Primar: Vom asigura iluminatul de sărbători pentru oraş

Potrivit primarului, în prezent se lucrează la inventarierea ornamentelor, pentru a se stabili cât de mare este paguba. În ciuda acestei situații neprevăzute, oficialul dă asigurări că oraşul nu va rămâne fără ilumnat ornamental de sărbători.

„O parte dintre ele, nu multe, au dispărut dar vom asigura iluminatul de sărbători pentru oraş”, a afirmat primarul Dorin Lojigan.

Conform acestuia, de mulţi ani Primăria Câmpia Turzii deţine propriile ornamente luminoase, cu care împodobeşte oraşul de sărbători.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Desigur, trebuie cumpărate altele, așa de vreo sută de mii de euro, cu parandărăt cu tot……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger