AcasăNewsCând s-ar putea circula pe pasajul de la Doamna Ghica. Ce spune...

Când s-ar putea circula pe pasajul de la Doamna Ghica. Ce spune Nicușor Dan – VIDEO

sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Bucureşti

Bucureștenii care se întreabă când anume va fi gata, într-un final, pasajul de la Doamna Ghica și când se va putea circula pe el primesc vești de la primarul Capitalei. O estimare, mai precis.

Și anume află că acest lucru s-ar putea întâmpla în toamnă.

Nicuşor Dan a ales să menționeze că termenul asumat pentru montarea întregului tablier este luna martie şi că până acum nu au fost întârzieri în această privință.

Nicușor Dan: Cred că în toamna asta o să circulăm pe pasajul de la Doamna Ghica

„Din câte știu eu, termenul asumat pentru montarea în integralitate a tablierului e luna martie şi până acum nu au fost întârzieri.

Imediat după luna martie, urmează tot ce înseamnă asfalt și… deci, ca să nu zic vara asta, cred că în toamna asta o să circulăm pe pasajul de la Doamna Ghica”, a declarat Nicușor Dan, luni, în fața presei.

Ce anunța Primăria în ianuarie

În luna ianuarie a acestui an, Primăria Capitalei transmitea vești despre graficul lucrărilor. „Constructorul de la Pasajul Doamna Ghica, Trustul de Clădiri Metropolitane București, anunță că a accelerat etapele de construcție ale pasajului, obținând un avans față de graficul propus inițial.

S-a lucrat în paralel atât la sudura elementelor montate deja în luna decembrie 2022, cât și la asamblarea la sol a unor noi tronsoane.

Parcurgerea acestor etape permite continuarea montajului tronsoanelor tablierului metalic pe două fronturi de lucru distincte din santier, atât în zona intersecției, cât și în apropierea rampei dinspre Piața Delfinului”, se transmitea de la nivelul Primăriei Capitalei, în 19 ianuarie, prin intermediul unui comunicat.

526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger