AcasăNewsCând liderii lumii spun ”stop defrișărilor”, românii se grăbesc să arate că...

Când liderii lumii spun ”stop defrișărilor”, românii se grăbesc să arate că ei sunt primii. Mascații au descins la mafia lemnului

În timp ce liderii unor mari puteri economice la nivel mondial semnează la Glasgow acordul privind încetarea defrişărilor şi anularea efectelor acestora până în 2030, românii se grăbesc să-și arate susținerea. Poliţişti de la Biroul pentru combaterea delictelor silvice din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud au descins cu surle și trâmbițe la mafia lemnului din Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează, miercuri dimineaţa, sub coordonarea procurorilor, 25 de percheziţii în judeţ, la sediile unor operatori economici, sediul unui ocol silvic şi la locuinţele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals intelectual şi uz de fals.

Mascații se alătură Poliției

Zeci de mașini de Poliție au pornit miercuri dimineață într-o amplă acțiune de destructurare a unui grup infracșional bănuit de defrișări de pădure. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția de Ordine Publică și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții au participat și polițiști și luptători de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu și Satu-Mare, precum și reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud și ai Gărzii Forestiere Cluj.

 

author avatar
Alina Costache
253 afisari

4 COMENTARII

  1. Exista oameni in mediul rural care nu stiu cat de mult conteaza un copac. Pentru ei , copacul este doar lemn de foc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger