AcasăNewsCând intenționează Guvernul să trimită informarea către Parlament

Când intenționează Guvernul să trimită informarea către Parlament

Cabinetul Orban urmează să definitiveze informarea pe care o va trimite Parlamentului, cuprinzând măsurile luate în lupta contra noului coronavirus, pe durata stării de urgență, decizie care, la mijlocul lunii aprilie, a fost prelungită cu încă o lună, la nivel național.

În acest sens, Ludovic Orban s-a adresat miniștrilor, în ședința de joi după-amiază a Executivului, să trimită cel mai târziu vineri forma finală a informării pentru fiecare instituție pe care o conduc, astfel încât vicepremierul Raluca Turcan să poată realiza acest raport. „Solicit fiecărui ministru să ne trimită forma finală privitor la măsurile sectoriale care au fost luate pe domeniul fiecărui ministru pentru a putea finaliza informarea solicitată de Parlament. (…) Sunt câteva retușuri care trebuie făcute – chiar mă uit la ministrul Justiției: sunt prea puține măsuri care sunt incluse, noi trebuie să prezentăm un raport cuprinzător (…) pentru că până acum n-am mai informat Parlamentul”, le-a transmis Orban șefilor de ministere.

Această formă finală a informării ar urma să fie depusă la Parlament în cursul zilei de luni, din câte a mai precizat prim-ministrul.

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari

2 COMENTARII

    • Nenorocirea este ca , dupa alegeri , Orban o sa recunoasca Parlamentul , actuala componenta e infectata de ciuma rosie , atunci se face dezinfectia si deratizarea , nu-i mai apaca pouliv@ara , cei cativa sobolani rosii vor chitai inofensivi pe sub bancile opozitiei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger