AcasăNewsCand cumperi cel mai ieftin de pe net?

Cand cumperi cel mai ieftin de pe net?

Cumparaturile online efectuate marti sunt mai ieftine cu pana la 5%

Daca utilizezi frecvent internetul pentru  shopping, este bine sa stii ca una dintre celemai avantajoase zile  pentru cumparaturi online este marti, iar luna cu cele mai mari reduceri este noiembrie.

Cumparaturile online efectuate marti sunt mai ieftine cu pana la 5%

Potrivit unui studiu publicat de Daily Mail,  daca faci cumparaturi in ziua de marti poti obtine economii de aproape 5% fata de o zi de duminica sau de luni, de exemplu. Conform unei analize a ofertelor comerciale postate de peste 3.000 de magazine online, zile bune pentru achizitii online sunt si miercuri, joi sau vineri, cand preturile scad cu pana la 4,6%. Pe de alta parte, studiul releva ca exista si anumit perioade ale anului propice pentru cumparaturi pe net, dar si perioade cu preturi mai mari. Astfel, se pare ca nu luna ianuarie – cand atat magazinele virtuale, cat si cele clasice se intrec in oferte – este perioada cu cele mai scazute preturi, ci noiembrie. Lunile cu preturi mai mari practicate inclusiv online sunt decembrie si aprilie sau mai, in functie de cand se sarbatoreste Pastele, cand toata lumea este „obligata” sa cumpere cadouri. Comerciantii exploateaza din plin acest lucru si salta in aceste perioadepreturile, oferind ca  bonus  pentru un produs un obiect sau doua care sunt, de regula, mai putin sau deloc folositoare.

Ce se cumpara pe net

Comertul online a luat avant si in Romania, unde anul trecut s-au inregistrat tranzactii de aproape 160 de milioane de euro. Romanii cumpara de pe net in special flori, jucarii si produse IT sau aparate electronice.

author avatar
Arpad Dobre
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger