AcasăNewsCand banii aduc fericirea: O gimnasta, nepoata unei cunoscute artiste, in lupta...

Cand banii aduc fericirea: O gimnasta, nepoata unei cunoscute artiste, in lupta cu saracia!

Are zece ani, a cucerit deja opt medalii si este nepoata unei cunoscute cantarete de muzica populara, insa lipsa banilor este un impediment din ce in ce mai dureros in atingerea idealului ei: acela de a ajunge o gimnasta la fel de cunoscuta ca Nadia Comaneci.

A dus o viata grea, insa nici saracia, nici lipsa mamei, care a abandonat-o cand avea doar doi ani, nici cele patru ore petrecute zilnic in sala de gimnastica nu au putut sa stearga zambetul cald de pe chipul Cameliei Anghel. Probabil ca dragostea bunicii ei, cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu, alaturi de care imparte acelasi trai vitreg, i-au fost de mare ajutor in toti acesti ani.

Desi sunt doua luptatoare si doua invingatoare, viata nu a fost prea blanda cu ele. Acces Direct a lansat, in colaborare cu Observator, campania “Salveaza speranta”, iar luni seara au prezentat povestea celor doua “suflete de aur”.

Micuta gimnasta traieste, de cand mama sa a parasit-o, alaturi de tatal sau bolnav, si de bunica ei foarte batrana. Cei trei isi duc traiul doar din pensia cantaretei, care in tinerete ridica o sala intreaga in picioare cu vocea sa, intr-un apartament saracacios din Capitala.

Nimic din toate astea, insa, nu o pot impiedica pe Camelia sa viseze ca intr-o zi va fi una dintre cele mai bune gimnaste, si ca va deveni la fel de cunoscuta precum Nadia Comaneci. Din pacate, din cauza lipsei de bani, visul micutei sta atarnat de un fir de ata, gata oricand sa se rupa.

author avatar
Alina Costache
1.305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger