AcasăNewsCând ar urma să se deschidă, până la urmă, metroul din Drumul...

Când ar urma să se deschidă, până la urmă, metroul din Drumul Taberei. Estimarea venită de la premier

Ludovic Orban, luat la rost în văzul lumii: ”Sunteți o slugă mai mare ca...”

După nouă ani de lucrări și după mai multe amânări, asigurări și orizonturi de timp invocate de oficiali, locuitorii din cartierul Drumul Taberei se întreabă încă oare când vor putea folosi metroul pentru a ajunge în centrul Capitalei, de exemplu. 

În așteptarea unui răspuns concret despre data la care vor putea urca în vagoanele care să circule pe Magistrala 5, de la Râul Doamnei spre Eroilor, locuitorii Bucureștilor au aflat de la premier când ar putea circula metroul în Drumul Taberei.

Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, iar semnarea procesului verbal în momentul de față mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru, şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează”, a precizat Ludovic Orban, vineri, aflat la Orșova.

Șeful Guvernului a profitat de ocazie pentru a risipi informații apărute recent pe acest subiect. ”Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut tot felul de speculații pe această temă”, a asigurat Orban, de față cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger