AcasăNewsCând a auzit ce are de gând Rusia să trimită în Finlanda,...

Când a auzit ce are de gând Rusia să trimită în Finlanda, ţara nordică s-a apucat să ridice, pe graniţă, un gard de 1300 km

nato

Guvernul Finlandei a anunțat joi că intenționează să modifice legislația de frontieră pentru a permite construirea unor garduri la granița sa cu Rusia, astfel încât să fie pregătită în fața unor eventuale amenințări.

Finlanda, care solicită în prezent aderarea la NATO, are o istorie de războaie cu Rusia, deși în prezent zona de frontieră acoperită cu păduri dintre cele două țări este marcată doar cu indicatoare și delimitatoare din plastic, pe cea mai mare parte a celor 1.300 km.

Va trimite Rusia imigranţi în Finlanda?

Din partea Finlandei, există temeri privind un aflux de imigranţi ca formă de presiune din cauza planului de aderare la NATO.

„Scopul acestei propuneri este să îmbunătăţim capacitatea operaţională a poliţiei de frontieră în contextul ameninţărilor hibride”, a declarat Anne Ilhannus, consilieră în cadrul Ministerului finlandez de Interne.

Finlanda se teme că Rusia ar putea facilita un aflux de imigranţi din Orientul Mijlociu şi Africa la frontiera Finlandei, în contextul planului acestei ţări de a adera la NATO împreună cu Suedia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.330 afisari

7 COMENTARII

  1. BRAVO ! O STRATEGIE MAI BUNA, NICI CA SE PUTEA…..NU VA CONVINE STRATEGIA RUSIEI, TRIMITETI MIGRANTII DREPT CADOU , MOSULUI IDIOT , ADICA IN STATE…

  2. Propaganda mediocra.Milioanele de migranti care au inundat vestul Europei n-au venit prin Rusia.

  3. Parca asta i-ar impiedica pe „migranti” sa patrunda in Finlanda! SUA si Israelul au ridicat ziduri inalte de beton, dar tot s-a gasit ac de cojocul lor.

  4. Ce hal de prezentare a materialului !, ce spune titlul („Ce are de gând Rusia să trimită în Finlanda”, deci în mod ferm şi categoric) şi ce apare în text (ce crede „Finlanda” – cine/care din Finlanda ? – că ar putea face, poate, Rusia – tâmpe pre-supoziţii/păreri/temeri) …
    Este incredibil câtă „prosteală” şi stupiditate / abureală există în materialele presei oficiale din tot Occidentul ăsta cu adevărat „putred”…
    Iar prosteala şi de pe acest site „Naţional” poate că reprezintă „birul” / „dijmuiala” pentru a putea funcţiona (încă) în (interiorul) Sistem(ului), altfel nu-mi explic „prostituţia” intelectuală practicată pe scară largă peste tot, inclusiv în acest articol. Eu sper totuşi că nu de manifestări „tâmpe” ar fi vorba…

  5. si in marea barents cat va duceti ca daca ingheta e nevoie de inca vreo 2-3km! apropo, din cate stiu, nu rusii vin la voi la cumparaturi!

  6. Finlandia sa faca asa usor usor nu un gard ca sai peste, sa faca un zid. Zidul o sa apere Finlandia de invaziile migratoare prapaditoare de la rasarit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger