Cauta

Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

Campionul mondial la skanderbeg,  Ion Oncescu, supranumit ”IRON”, este acuzat de jaf. Impreuna cu mai multi sportivi, Oncescu a ajutat la evacuarea unei case din sectorul 4 al Capitalei. Proprietarul acesteia,  Tom Baran, sustine ca in timpul evacuarii i-ar fi disparut din casa 80.000 de euro, 750 g de aur, doua ceasuri si aparatura electronica.

Tom Baran a  depus la Politie o plangere pentru furt, violare de domiciliu si amenintare. In plangere acesta a amintit ca i s-au furat din locuinta 80.000 de euro, doua ceasuri din aur, mai multe perechi de cercei, trei inele din aur decorate cu briliante, doua bratari, un lant de aur, un laptop, o camera video si un aparat de fotografiat semiprofesional.
„Au intrat in casa mea in baza unui document ilegal, ca niste banditi. Voi recurge la toate mijloacele legale pentru a-mi gasi dreptatea. Eu nu il consider vinovat doar pe domnul Oncescu, despre care am inteles ca atunci cand nu face evacuari este sportiv de performanta, ci tot grupul care a intrat peste mine in casa”, a declarat Tom Baran.

Ion Oncescu, unul dintre cei mai puternici oameni din lume

Reamintim ca Ion Oncescu este cotat printre cei mai puternici oameni din lume. El a devenit prima dată campion mondial la al XXIX-lea Campionatele Mondiale de Armwrestling, care a avut loc la Veliko Tarnovo, Bulgaria in octombrie 2007. Ion Oncescu a castigat al treilea si al patrulea titlu mondial la Campionatele Mondiale de Armwrestling, care au avut loc in Kelowna, Canada. In 2009 el a reusit sa invinga 116 romani neprofesionisti, urmand ca in 2010 numarul concurentilor sa se tripleze. La Zolty Tour (Nemiroff) 2009 a obtinut locul 4 la mana stanga si locul 2 la mana dreapta la categoria 95 kg, fiind invins numai de catre legendarul John Brzenk. Tot in 2009, Ion Oncescu a reusit sa ia medalia de aur la Campionatele Europene din Bulgaria, dupa ce s-a impus in finala la mana stanga in fata polonezului Lucian Kudala. Pe 24 Ianuarie 2010,  a invins 300 de oameni printre care si profesionisti. 2010 a fost un an foarte bun pentru romanul nostru pentru ca a reusit sa castige din nou medalia de aur in finala Campionatulului Mondial de la Mesquite, Nevada, SUA, dupa ce i-a invins in finala la mana stanga (categoria 100 kg), pe americanul Tom Nelson si pe kazahul Alexander Fugarov.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version