AcasăNewsCampionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

Campionul mondial Ion Oncescu, acuzat de jaf

Campionul mondial la skanderbeg,  Ion Oncescu, supranumit ”IRON”, este acuzat de jaf. Impreuna cu mai multi sportivi, Oncescu a ajutat la evacuarea unei case din sectorul 4 al Capitalei. Proprietarul acesteia,  Tom Baran, sustine ca in timpul evacuarii i-ar fi disparut din casa 80.000 de euro, 750 g de aur, doua ceasuri si aparatura electronica.

Tom Baran a  depus la Politie o plangere pentru furt, violare de domiciliu si amenintare. In plangere acesta a amintit ca i s-au furat din locuinta 80.000 de euro, doua ceasuri din aur, mai multe perechi de cercei, trei inele din aur decorate cu briliante, doua bratari, un lant de aur, un laptop, o camera video si un aparat de fotografiat semiprofesional.
„Au intrat in casa mea in baza unui document ilegal, ca niste banditi. Voi recurge la toate mijloacele legale pentru a-mi gasi dreptatea. Eu nu il consider vinovat doar pe domnul Oncescu, despre care am inteles ca atunci cand nu face evacuari este sportiv de performanta, ci tot grupul care a intrat peste mine in casa”, a declarat Tom Baran.

Ion Oncescu, unul dintre cei mai puternici oameni din lume

Reamintim ca Ion Oncescu este cotat printre cei mai puternici oameni din lume. El a devenit prima dată campion mondial la al XXIX-lea Campionatele Mondiale de Armwrestling, care a avut loc la Veliko Tarnovo, Bulgaria in octombrie 2007. Ion Oncescu a castigat al treilea si al patrulea titlu mondial la Campionatele Mondiale de Armwrestling, care au avut loc in Kelowna, Canada. In 2009 el a reusit sa invinga 116 romani neprofesionisti, urmand ca in 2010 numarul concurentilor sa se tripleze. La Zolty Tour (Nemiroff) 2009 a obtinut locul 4 la mana stanga si locul 2 la mana dreapta la categoria 95 kg, fiind invins numai de catre legendarul John Brzenk. Tot in 2009, Ion Oncescu a reusit sa ia medalia de aur la Campionatele Europene din Bulgaria, dupa ce s-a impus in finala la mana stanga in fata polonezului Lucian Kudala. Pe 24 Ianuarie 2010,  a invins 300 de oameni printre care si profesionisti. 2010 a fost un an foarte bun pentru romanul nostru pentru ca a reusit sa castige din nou medalia de aur in finala Campionatulului Mondial de la Mesquite, Nevada, SUA, dupa ce i-a invins in finala la mana stanga (categoria 100 kg), pe americanul Tom Nelson si pe kazahul Alexander Fugarov.

 

author avatar
Cornelia Draghici
2.446 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tom Baran , un interlop, un escroc ordinar, hotul care striga hotii. casa nu ii apartine , e normal sa fie evacuat , cautati adevaratii proprietari sa va lamureasca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger