AcasăNewsCampionii Mihai Covaliu si Viorica Susanu sustin Fundatia Wings

Campionii Mihai Covaliu si Viorica Susanu sustin Fundatia Wings

Campioana Viorica Susanu s-a alaturat programului initiat de Rebeca Walter

Campionii Mihai Covaliu si Viorica Susanu, precum si actrita Medeea Marinescu spijina proiectul Fundatiei Wings „Mananca sanatos, fa sport!”

Campioana Viorica Susanu s-a alaturat programului initiat de Rebeca Walter

Fundatia Wings a organizat recent la Baneasa Shopping City un eveniment de promovare a programului de prevenire si combatere a obezitatii infantile „Mananca sanatos, fa sport!”. La manifestare au participat 50 de familii cu copii, precum si reprezentanti de seama ai sportului romanesc, printre care Viorica Susanu, multipla campioana olimpica la canotaj, Mihai Covaliu, multiplu campion la scrima, precum si actrita Medeea Marinescu, care au impartasit abordarea lor asupra unui stil de viata sanatos.

Scrimerul Mihai Covaliu se implica in combaterea obezitatii infantile

„Programul impotriva obezitatii infantile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Inscrierile au inceput in luna septembrie pe site-ul Fundatiei Wings (www.fundatia-wings.ro – n.r.), iar programul se desfasoara timp de 12 luni si ofera in mod gratuit sprijin copiilor supraponderali si obezi”, a precizat presedintele Fundatiei Wings, Rebeca Walter. Copiii inscrisi in program au obtinut deja rezultate bune, ei fiind premiati de partenerii proiectului, printre care se numara si Romprest.

Actrita Medeea Marinescu este adepta unui stil de viata sanatos
author avatar
Arpad Dobre
961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger