AcasăNewsCampanie cu pumni, oase rupte si babute calcate cu masina

Campanie cu pumni, oase rupte si babute calcate cu masina

Febra alegerilor ii transforma pe unii in adevarate brute, iar campaniile din mediul rural arata precum razboaiele de gherila. Cu falci rupte, oase zdrobite si alegatori calcati cu masina din cauza preferintelor politice.

Camerele de supraveghere au suprins bataia din comuna brasoveana Ticus

Comuna Stoenesti din Giurgiu, unde candideaza in functia de primar „loteristul” Stelian Ogica, a fost ieri scena unui scandal incredibil. Subcomisarul Cristian Suta, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, a declarat pentru „National” ca, potrivit victimei, totul a plecat de la alegerile locale.

Politistii fac investigatii in comuna in care candideaza Stelian Ogica

„La ora 8.30, o persoana (Marian Dima – n.r.) a sunat la 112, spunand ca, in timp ce se afla in fata Consiliului Local si discuta cu o pensionara, un barbat i-a adresat injurii si s-a repezit cu masina spre el. Dupa o ora, persoana a sunat din nou, spunand ca a suferit leziuni la un picior in urma incidentului, asa ca a fost trimis un echipaj de la Politia Rutiera, pentru a efectua investigatii”, ne-a declarat scms. Suta. Suspectul este Lucian Teloaca, aflat pe listele de consilieri locali, mana dreapta a candidatului la primarie Ilie Ene. „Marian Dima este membru al altui partid, iar Teloaca a vrut sa-l calce cu masina. O batrana cu care vorbea Dima a scapat ca prin minune, a impins-o el in sant, altfel ii lovea omul lui Ene pe amandoi”, a declarat un martor.

Bataia e rupta din… politica

Primarul Pupaza este suspectat ca a mutilat un contracandidat

Marti, un candidat la primarie dintr-o comuna doljeana s-a ales cu fractura de mandibula dupa ce, spune el, a incasat un pumn in plina figura de la actualul primar. Edilul din Carcea, Valerica Pupaza, este acuzat ca l-a lovit pe contracandidatul sau, Ion Vasile Stefan, care a ajuns la spital si, pana la alegeri, va bea supa cu paiul si isi va convinge electoratul doar prin gesturi. La Brasov, sase persoane au fost calcate in picioare intr-un bar. Acestea au declarat in public faptul ca il sustin pe actualul primar din Ticus, judetul Brasov, iar patru insi nemultumiti le-au dat o lectie presarata cu vanatai, intreaga bataie fiind surprinsa de o camera de supraveghere.

author avatar
Narcis Voica
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger