AcasăNewsCaminele de batrani, o afacere de succes

Caminele de batrani, o afacere de succes

Considerate o varianta pentru o batranete linistita, centrele de ingrijire pot deveni o investitie profitabila

Deschiderea unui centru de ingrijire pentru varstnici poate fi o investitie profitabila, in conditiile in care din ce in ce mai multi romani se adreseaza acestor institutii.

Considerate o varianta pentru o batranete linistita, centrele de ingrijire pot deveni o investitie profitabila

Dupa ce au inteles ca actualele centre destinate  varstnicilor nu mai au nimic in comun cu cele de trista amintire, romanii au devenit interesati de o posibila cazare intr-o astfel de institutie. Prin urmare, proprietarii caminelor se bucura de profituri mari iar locatarii se bucura de servicii de calitate. Ca business-ul sa mearga este obligatoriu sa puneti la dispozitie servicii de calitate inalta, sa angajati personal cu orientare catre client si cu specializari adecvate pozitiei pe care o ocupa in cadrul firmei dvs.

Spatiul necesar pentru ridicarea acestei afaceri este, probabil, cel mai costisitor element dintre toate. Va trebui sa asigurati un perimetru larg pentru cazarea clientilor, un spatiu verde care sa imprejmuiasca cladirea principala si o locatie pentru ingrijire medicala.

Luati in calcul faptul ca vor exista persoane cu dizabilitati si diverse afectiuni si vor avea nevoie de mobilier special, de spatii sanitare care sa le vina in ajutor si de mai multe masuri de siguranta. In mare, va trebui sa detineti camere individuale si colective, sali de mese, cabinet medical, spatii sanitare, bucatarie, sali de recreere.

Dar cum un centru de ingrijire traieste si prospera din taxele de cazare si din donatiile diverselor persoane, cu cat investitia este mai bine gandita cu atat profitul va fi mai mare.

 

author avatar
Victor Paun
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger