AcasăCameron Diaz si Jude Law, noul cuplu de la Hollywood? VEZI ce...

Cameron Diaz si Jude Law, noul cuplu de la Hollywood? VEZI ce i-a dat de gol!

(foto: cinemagia)

Cameron Diaz si Jude Law se simt foarte bine unul in compania celuilalt si se pare ca vor sa le arate celor din jur, prin gesturi romantice si nu prin vorbe, ca formeaza un cuplu. Si de data asta nu e vorba de un rol, ci de viata reala!

(foto: cinemagia.ro)

Potrivit unor martori, cei Jude si Cameron ar fi fost zariti sarutandu-se de mama focului in curtea interioara a unui hotel de lux din Los Angeles. Si chiar daca primul gand al celor care au observat scenele pline de pasiune a fost ca Jude Law si Cameron Diaz formeaza din nou un cuplu intr-o pelicula, cum s-a intamplat in urma cu ceva ani in „Vacanta/The Holiday”, senzatia s-a risipit in momentul in care au inteles ca nu exista camere si nici echipa de filmare.

Mai mult, cand cineva mai indraznet le-a sugerat celor doi actori ”sa-si ia o camera”, Cameron si Jude nu au stat prea mult pe ganduri si au ascultat pretiosul sfat! Cea care le-ar fi facut lipeala celor doua vedete de la Hollywood ar fi nimeni alta decat colega lor de breasla Gwyneth Paltrow, potrivit Female First.

Ramane sa vedem daca dupa Justin Timberlake sau P Diddy Diaz isi va gasi fericirea alaturi de sarmantul Jude Law sau isi va cauta in continuare alesul si dupa ce va trece pragul celor 40 de ani, pe care ii va implini in august. Nu de alta, dar din ce in ce mai multa lume a ajuns sa spuna ca, desi arata senzational pentru varsta ei, Cameron Diaz nu are deloc noroc in dragoste!