AcasăNewsCamerele de pe masinile Politiei Rutiere sunt ilegale!

Camerele de pe masinile Politiei Rutiere sunt ilegale!

Camerele de pe masini ar putea fi retrase din functiune

Nici nu au apucat sa intre bine in paine si sa faca primele victime printre milioanele de soferi romani,  ca modernele camere de filmat instalate deja pe zece masini ale Politiei Rutiere risca sa fie scoase din uz.

Camerele de pe masini ar putea fi retrase din functiune

Cel putin asa sustine noul Avocat al Poporului, prof. Univ. Dr. Gheorghe Iancu, care a anuntat ca va declansa procedurile legale de interzicere a noilor modalitati de monitorizare a traficului.

Avocatul Poporului Gheorghe Iancu vrea sa dea o grea lovitura Politiei Rutiere

„Prin aceste actiuni, Politia Rutiera incalca dreptul la imagine al cetatenilor, filmandu-i cu respectivele camere, iar eu unul voi lua pozitie pentru stoparea acestor fapte care sunt ilegale si neconstitutionale”, a mai amenintat demnitarul.

author avatar
eNational
1.323 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce sunt ilegale si neconstitutionale? Din text nu reiese niciunde, cred ca lipseste un paragraf sau chiar un capitol intreg. Avocatul Poporului are niste motive serioase, dar nu se intelege care sunt alea. Unde gasim asta?

  2. De citiva ani, cind apelezi la o firma pentru detalii ti se spune ca : convorbirea dvs. va fi inregistrata. Nu am auzit nicio reactie de la acest avocat „inutil” fata de acest lucru!! Sunt inregistrat ca vreau, sau nu vreau.De asemenea sunt camere de luat vederi instalate in intersectii, magazine, etc. Pe acestea cum le considera? Personal consider ca nu ma afecteaza aceste inregistrari deoarece pot constitui probe, daca e cazul!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger