AcasăNewsCamelia Voiculescu, in fata procurorilor, ca martor

Camelia Voiculescu, in fata procurorilor, ca martor

Continua audierile in cauza cunoscuta drept „cartile scrise de detinutii-scriitori”. De aceasta data una dintre fiicele fondatorului trustului Intact, Camelia Voiculescu, s-a prezentat la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE: Dupa mai putin de doua ore de cand intrase la discutii cu procurorii, adica inainte de ora 13, mezina lui Dan Voiculescu a pasit sediul DNA, la fel cum venise. Adica fara sa ofere amanunte in fata presei cu privire la motivul prezentei sale in fata procurorilor.

–-

Camelia Voiculescu a ajuns la audieri cu foarte scurta vreme inainte de ora 11 si a ales sa nu faca declaratii in fata presei, grabindu-se sa-si croiasca drum printre reporteri si cameramani, pentru a intra in cladirea de pe Stirbei Voda. Desi a ales sa nu ofere lamuriri cu privire la motivele pentru care procurorii DNA au chemat-o la discutii, s-a aflat ca fiica fostului senator va fi audiata, ca martor, in cauza mentionata.

In acest sens va amintim ca in dosarul respectiv au mai fost audiate, recent, mai multe persoane, printre care si doi inalti prelati ai Bisericii Ortodoxe. Totodata, va readucem in atentie faptul ca, dupa ce a ajuns sa fie privat de libertate, in urma cu doi ani, primind o sentinta definitiva de 10 ani in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, Dan Voiculescu a semnat 10 carti.

sursa foto: citynews.ro

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger