AcasăNewsCamatarii din Ialomita, pusi in dificultate de politisti. Perchezitii de amploare!

Camatarii din Ialomita, pusi in dificultate de politisti. Perchezitii de amploare!

Peste 70 de politisti de la Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita au participat, marti, la 10 perchezitii efectuate pe raza municipiilor Slobozia si Bucuresti.

Perchezitiile au fost efectuate la sedii ale unor societati comerciale si la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in santaj si camatarie.

Sunt puse in executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita.

La activitati participa si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Obiectivul actiunii este de a destructura gruparea respectiva.

Membrii gruparii sunt banuiti ca ar fi imprumutat sume de bani importante, cu o dobanda mare, mai multor persoane.

In cazul in care membrii grupului infractional nu obtineau sumele de bani rezultate din imprumutul propriu zis si dobanda stabilita, procedau la inducerea unei stari de temere victimelor prin amenintarea cu acte de violenta impotriva lor sau a persoanelor apropiate.

Persoanele imprumutate de membrii grupului infractional organizat erau, de regula, administratori ai unor societati comerciale care detin in patrimoniu bunuri imobile sau mobile ce reprezinta o garantie pentru recuperarea sumelor de bani imprumutate si a dobanzilor.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger