AcasăNewsCalvar pentru doi tineri din Capitală: amenințați cu arma, jefuiți, apoi sechestrați

Calvar pentru doi tineri din Capitală: amenințați cu arma, jefuiți, apoi sechestrați

armaCalvar pentru doi tineri din Capitală: amenințați cu arma, jefuiți, apoi sechestrați

Clipe de groază pentru doi tineri din București. Bărbații au fost atacați cu arma în plină stradă, jefuiți și apoi sechestrați. Atacatorii i-au lăsat ulterior pe un câmp din apropiere, răniți și fără bani.

Incidentul a avut loc în fața unui important centru comercial din Capitală, din sectorul 3. În plină zi, doi tineri au fost amenințați cu arma și au fost contrânși să se urce în mașina agresorilor care s-au năpustit brusc asupra lor.

Inițial, atacatorii le-au luat telefoanele mobile, banii, dar și alte bunuri pe care le dețineau în acele momente. Pentru că tâlharii i-au amenințat cu arma, cei doi tineri au fost obligați să se urce în autoturismul lor. După alte clipe de coșmar, cei doi tineri au fost abandonați pe un câmp din apropierea Capitalei.

Tâlharii, reținuți de poliție

La scurt timp după apelul la 112, cei doi tâlhari au fost găsiți de polițiști, iar oamenii legii i-au dus la audieri, potrivit Antena 3. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, prin Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a efectuat percheziții la domiciliile lor, unde au găsit și o armă de tip air soft.

Agresorii sunt doi bărbați din Capitală, în vârstă de 27, respectiv 36 de ani. În prezent, cei doi sunt reținuți pentru tâlhărie și lipsire de libertate, iar pedeapsa pe care o riscă este depână la trei ani de închisoare.

author avatar
Andreea Vlad
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger