AcasăNewsCalugarul Alexe, decapitat din gelozie de amantul iubitului sau

Calugarul Alexe, decapitat din gelozie de amantul iubitului sau

MACABRU – Sacul de rafie plin de sange a fost gasit intr-un sant de scurgere a apei.

Localnicii au sunat la 112 imediat ce au gasit intr-un sant de scurrgere a apei aflat pe marginea drumului de la intrarea in comuna constanteana Ghindaresti un sac de rafie plin de sange.

MACABRU – Sacul de rafie plin de sange a fost gasit intr-un sant de scurgere a apei.

Politistii sositi la fata locului au ramas socati dupa ce au desfacut sarma de la cele doua capete ale „ambalajului”: in interior era corpul unui barbat, iar capul acestuia era asezat la picioare!

SMS in italiana

Din primele cercetari s-a si reusit identificarea cadavrului. Este vorba de Alexe Ariton, 40 de ani, fost calugar la schitul Slava Rusa din judetul Tulcea si alte locasuri de cult ale minoritatii lipovenesti. Victima se intorsese in satul natal, unde locuia in conditii mizere, intr-o cocioaba fara curent, lucrand ca ingrijitor in cimitir. Procurorii au descoperit deja ca odioasa crima are legatura cu orientarea homosexuala a calugarului Alexe. Se crede ca acesta ar fi fost omorat de un consatean gelos ca iubitul sau il inseala cu fosta fata bisericeasca. O alta pista urmata de anchetatori are insa la baza un SMS in limba italiana gasit pe telefonul calugarului, tot de la un amant homosexual.

author avatar
Toni Matei
430 afisari

1 COMENTARIU

  1. Statea intr-o cocioaba mizera, fara curent dar avea telefon mobil. Oare telefonul era si el in sacul ala ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger