AcasăNewsCalugarii de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali...

Calugarii de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la inchisoare

Mai multi calugari de la Muntele Athos au venit in Romania, pentru a-l vizita si sustine moral pe finantatorul stelist Gigi Becali, aflat in Penitenciarul Rahova. Doi dintre acestia au incercat, sambata dimineata, sa intre sa-l vada pe omul de afaceri.

Unul dintre avocatii lui Becali, Robert Ionescu, a declarat ca grupul de monahi ar vrea chiar sa sustina o slujba la biserica din interiorul inchisorii. Urmeaza ca cererea calugarilor sa fie inaintata spre aprobare Administratia Nationala a Penitenciarelor. „Este vorba despre un grup de 10-12 calugari care au venit sa il sustina de pe muntele Athos pe Gigi Becali. Noi formulam o cerere catre Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru a li se putea permite acestora sa sustina si sa poata chiar oficia o slujba la biserica penitenciarului. Suntem in asteptarea raspunsului”, a precizat aparatorul legal al patronului din Ghencea, citat de rtv.net.

Despre Gigi Becali se stie ca este un om foarte credincios si ca a fost sa se roage pe Muntele Athos. Conform avocatului Ionescu, omul de afaceri a fost anuntat ca grupul de calugari venit in Romania special pentru a-l sustine ar vrea sa ajunga sa il vada. De altfel, de cand a ajuns in spatele gratiilor, a mai precizat aparatul legal al lui Becali, afaceristul se roaga incontinuu, iar aceasta stare de piosenie il ajuta sa suporte detentia. „Este foarte puternic, un tonus extraordinar, un moral foarte sus, nu considera ca traieste intr-un penitenciar, non-stop sta in rugaciune”, a mai declarat Robert Ionescu.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii.

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger