AcasăNewsCalin Geambasu: "Malina Olinescu spunea de 3-4 ani ca o sa se...

Calin Geambasu: „Malina Olinescu spunea de 3-4 ani ca o sa se sinucida!”

Calin Geambasu, fratele vitreg al Malinei Olinescu, a declarat pentru Stirile Pro TV ca artista spunea ca se va sinucide „de acum trei-patru ani”, iar intre timp cantareata a facut investigatii de specialitate la spitalul Elias din Capitala.

Calin Geambasu

„Nu intelegem nimic ce se intampla. De acum trei-patru ani spunea ca o sa faca lucrul asta, din cauza faptului ca este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea in care traim”, spune Calin Geambasu. „A fost o fata extraordinara, dar ce putem sa spunem in asemenea momente?! Lacrimile isi mai au rostul?!”, a subliniat cantaretul pentru Stirile Pro TV.

„Acum doua zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericita. Malina zambea in continuu. M-a invitat la ea acasa, aici in apartament, acum doua zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea in apartament, era fericita ca si-a renovat casa. Faceam planuri la mine in minte ce sa-i fac cadou de Craciun”, a mai spus Calin Geambasu.

Cantareata Malina Olinescu s-a aruncat in gol de la etajul sase!

El a adaugat ca Malina Olinescu a facut investigatii la spitalul Elias. „Sefa Spitalului Elias a avut-o sub grija o perioada, chiar s-a dus sa faca acolo niste investigatii, nu stiu, nu s-a tinut de tratament, s-a tinut, nu s-a tinut de tratament. A mai avut tentative? Nu, dar ne spunea noua, o amenintare, dar nu credeam totusi ca o s-o faca si nici nu voiam sa apasam foarte mult pe problema”, a spus Calin Geambasu.

Artistul a mai spus ca Malina Olinescu nu a fost „un om parasit”, ci era foarte implinita profesional, iar prietenii ii erau alaturi. „Era incarcata de foarte multa iubire. Vocea ei macar va ramane daca ea nu o sa mai fie langa noi pe scena”, a mai spus Calin Geambasu.

Anul acesta, Malina Olinescu a filmat alaturi de Calin Geambasu mai multe videoclipuri, dupa cum a mai spus cantaretul.

„Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti”, a declarat  Bogdan Oprita, director coordonator SMURD.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Ea a fost casatorita cu claparul trupei Compact Dan Stesco, dar cei doi au divortat in 2007, dupa sapte ani de casnicie.

 

author avatar
Ciprian Purice
2.627 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger