AcasăNewsCălin Donca, milionarul monden, a fost reţinut de procurorii DIICOT Braşov! Ce...

Călin Donca, milionarul monden, a fost reţinut de procurorii DIICOT Braşov! Ce acuze i se aduc?

Călin Donca, milionarul din Braşov care a etalat o viaţă „strălucitoare”, cu maşini extravagante şi foarte scumpe, a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA Brașov.

Procurorii îl acuză de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Va fi reţinut pentru 30 de zile?

Omul de afaceri Cătălin Donca urmează să fie prezentat în fața judecătorilor. Procurorii solicită extinderea mandatului de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Donca este cunoscut pentru afacerile pe care le are în domeniul energiei. Însă, magistrații îl acuză acum de evaziune fiscală în afacerile din sectorul energetic.

Afaceri în Energie şi Agricultură

Familia Donca a cunoscut prosperitatea în urma afacerilor pe care le administrează, atât în domeniul energetic cât și în agricultură. Călin și soția sa Orianda au participat și la emisiunea culinară „Chefi la Cuțite”, de la Antena 3, unde și-au prezentat povestea de viață.

Averea sa este de ordinul milioanelor de euro, iar cuplul se afișează cu o colecție de mașini impresionantă. De la Ferrari sau Lamborghini până la Rolls-Royce, doar valoarea parcului auto se ridică la peste 2 milioane de euro.

Colecția lui Călin Donca este diversificată și cuprinde atât vehicule potrivite pentru întreaga familie, cât și bolizi sport de înaltă performanță, echipați cu motoare puternice.

Cu toate acestea, el a recunoscut că, în România, cu drumurile sale deseori accidentate și neuniforme, nu poate să profite pe deplin de mașinile cu șasiu coborât și sportive.

„Când lumea mergea la ștrand, eu am ales să clădesc în anumite săli de seminarii din țara noastră o echipă cu care, în 2007, am câștigat o frumoasă, sumă la doar 23 de ani, de 80 de mii de euro”, a mărturisit Călin Donca.

author avatar
Andrei Ștefan