AcasăNewsCaldura sufocanta face o noua victima: Un tanar s-a aruncat in apa,...

Caldura sufocanta face o noua victima: Un tanar s-a aruncat in apa, in Jiu, dar nu a mai iesit!

A doua zi de canicula face o noua victima. Un baiat in varsta de 18 ani a vrut sa se racoreasca, marti, intr-un rau, dar a fost luat de curentii puternici. Autoritatile incearca sa-l gaseasca.

Baiatul iesise impreuna cu mai multi prieteni, la distractie, pe malul Jiului, in orasul Rovinari. A vrut sa faca o baie si a intrat in apa, impreuna cu alti amici. La un moment dat, a disparut de sub privirile prietenilor. Tinerii l-au cautat, dar cand au observat ca nu dau de el, au sunat la numarul unic de urgenta, cerand ajutorul autoritatilor.

Pompierii, dar si un echipaj al Ambulantei au sosit la locul incidentului. Il cauta si la aceasta ora pe baiatul care a disparut fara urma, intr-o zona a Jiului in care curentii sunt foarte puternici.

Luni, in prima zi a intervalului cu vreme deosebit de calda care afecteaza majoritatea oraselor tarii, o femeie in varsta a murit in plina strada, in zona Garii de Nord din Capitala. Pensionara a iesit din casa in jurul pranzului si i s-a facut rau. In ciuda interventiei medicilor, care au incercat sa o resusciteze, bucuresteanca nu a mai putut fi salvata.

Sursa foto: radioseal.com

496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger