AcasăNews"Călătorul in timp", care vine din anul 2671, a anunţat când se...

„Călătorul in timp”, care vine din anul 2671, a anunţat când se produce dezastrul pe Terra: „Sute de mii de oameni vor muri”

Eno Alaric, un bărbat care pretinde că este un călător în timp din anul 2671, a avertizat că mii de familii vor fi forțate să „își ia rămas bun de la cei dragi”, deoarece în luna mai 2023 va avea loc un dezastru natural.

De curând, a făcut o listă cu evenimentele majore care vor avea loc în vara acestui an. Mulți oameni care-l urmăresc pe internet s-au speriat teribil. Aceștia au aflat de la Eno că un avion va dispărea, în câteva luni, printr-o gaură de vierme, timp de peste un deceniu.

Un supervulcan va erupe

Autoproclamatul călător în timp spune că mii de familii vor pierde persoane dragi în dezastre catastrofale care se presupune că vor avea loc luna viitoare.

„Un supervulcan din vestul Statelor Unite va erupe, acoperind cerul cu o coloană groasă de fum și cenușă. Sute de mii de oameni vor muri în urma erupției, iar cenușa și fumul se vor ridica pe cerul întregii țări”, a explicat el în cel mai recent videoclip postat pe TikTok.

Alaric se referă, bineînțeles, la vulcanul Yellowstone, care erupe la fiecare 600.000 de ani, ultima erupție având loc acum 631.000 de ani. În cazul în care ar erupe, acesta ar afecta întregul teritoriu al Statelor Unite și ar putea avea un impact și asupra Europei.

Premoniţii pentru anul 2023:

Călătorul în timp spune că vor apărea planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte timpuri:

  1. 1 iulie: Oamenii de știință și exploratorii descoperă civilizații subterane. În timp ce explorează o peșteră, ei găsesc o deschidere către o altă lume, cu mii de animale și specii noi.
  2. „6 iulie: Un grup de adolescenți descoperă un ou de T-Rex și un portal către un alt univers. Grupul trece prin el și descoperă că una dintre căi duce spre Pământul preistoric, unde dinozaurii sunt încă în viață.
  3. „12 august: Un leac pentru cancer este în sfârșit descoperit și creativ. Acesta este creat folosind glanda pituitară a unei veverițe, care vindecă cancerul de plămâni și de piele.
  4. „17 august: Astronomii găsesc o modalitate de a urmări găurile de vierme și trimit o navă spațială cu echipaj uman într-una.
  5. „23 septembrie: Un avion trece printr-o gaură de vierme. Aceasta îi trimite în apropierea unei găuri negre timp de cinci secunde pentru ei, 12 ani pentru toți ceilalți de pe Pământ.
  6. „30 septembrie: Inteligența artificială depășește inteligența umană, permițând mai multă tehnologie, dar și un risc mai mare de a pierde controlul”.
  7. O nouă pandemie globală va avea loc în 2023, cauzată de un virus provenit din topirea gheții, cu o rată de mortalitate de 50%.
author avatar
Andrei Ștefan