AcasăNewsCalatorie incheiata tragic. Cel putin 26 de morti, dupa ce un autocar...

Calatorie incheiata tragic. Cel putin 26 de morti, dupa ce un autocar a luat foc in drum spre aeroport

Un autocar inghitit de flacari, in care au ramas captivi cel putin 26 de calatori, pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face nimic. Acestea ar fi, in cateva cuvinte, scenele ce au putut fi observate la locul unui accident de autocar produs in urma cu doar cateva ore.

Autocarul in care se aflau turisti- majoritatea cetateni chinezi- se afla pe o sosea care ducea la aeroportul din Taiwan. Aceasta ar fi fost si destinatia. Pe drum insa, ceva a facut ca parcursul autovehiculului sa se schime brusc, iar mijlocul destinat transportului turistilor sa se izbeasca de bara metalica de pe marginea drumului.

Conform chinadaily.com.cn, printre victime sunt copii, tineri, dar si persoane in varsta. Din cate s-a putut observa din imaginile facute publice de presa locala, coliziunea a declansat in cateva clipe un foc violent, care a cuprins in scurta vreme toata partea din fata a autocarului, inclusiv zona in care se afla principala usa de acces. Acest aspect a ingreunat, foarte probabil incercarile pasagerilor de a fugi pentur a-si salva vietile.

Cauzele producerii accidentului nu au fost inca stabilite.

sursa foto: captura youtube

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger