AcasăNewsCalatorie de groaza: Zeci de raniti in urma unui accident de feribot...

Calatorie de groaza: Zeci de raniti in urma unui accident de feribot (VIDEO)

Ceea ce parea a fi, initial, o calatorie obisnuita, la bordul unui feribot ce plecase din Hong Kong catre Macao, s-a transformat intr-un cosmar pentru pasagerii si membrii echipajului aflati la bord.

Ambarcatiunea s-a lovit de un dig, iar cel putin 70 de oameni au avut de suferit in urma accidentului. In momentul producerii impactului, la bord se aflau 220 de pasageri -atat locuitori din Hong Kong, cat si din Macao, turisti, dar si 13 angajati ai companiei de transport. Printre raniti se numara si noua membri ai echipajului, conform chinadaily.com.cn. Din fericire, la prima vedere leziunile victimelor nu sunt grave, de natura sa le puna vietile in pericol, dupa cum au precizat autoritatile locale. Victimele au fost, insa, transportate la spital, la bordul mai multor ambulante, pentru a fi supuse unor investigatii de specialitate.  [youtube]ZqX7fqms5Pg[/youtube]

Motivele producerii accidentului vor fi stabilite in urma unei anchete, iar concluziile cercetarii vor fi anuntate de catre autoritatile chineze. Acesta nu este singurul accident in care a fost implicat un feribot, in apele Chinei. In noiembrie anul trecut, 85 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce o ambarcatiune de mare viteza a fost implicata intr-un incident grav, pe aceeasi ruta.

[youtube]qoG_Dw4oPJw[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger