AcasăNewsCalatoria de vis s-a transformat in cosmar: Sute de turisti aflati la...

Calatoria de vis s-a transformat in cosmar: Sute de turisti aflati la bordul unui vas de croaziera s-au imbolnavit subit

Aproape trei sute de turisti, dar si cateva zeci de membri ai echipajului aflat la bordul unui vas de croaziera au ajuns pe mana medicilor, odata ce starea lor de sanatate s-a deteriorat brusc.

Abia ce plecasera din America, martea trecuta, in ceea ce s-ar fi dorit a fi o calatorie de vis, in care cuvantul de ordine sa fie relaxarea, ca totul a luat o intorsatura nedorita cand oamenii aflati la bordul unei ambarcatiuni de lux se asteptau mai putin.

Mai multi turisti, dar si personalul angajat pe un vapor apartinand companiei Royal Caribbean, s-au plans, la acest sfarsit de saptamana, ca le efoarte rau si ca au nevoie urgenta de medic. Potrivit CNN, e vorba de 281 dintre cei 3000 de calatori platitori de bilet, dar si 22 de membri ai echipajului. Au avut stari de greata si dureri abdominale, motiv pentru care au fost pusi imediat sub tratament.  Din fericire, starea celor aproape 300 de persoane s-a ameliorat considerabil, odata aplicat tratamentul.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele care au dus la aparitia problemelor de sanatate, insa reprezentantii comaniei au anuntat ca vasul de croaziera a facut o oprire in Puerto Rico, unde a fost supus unei intregi operatiuni de dezinfectare. Odata acest episod nedorit dat uitarii, pasagerii spera ca restul calatoriei sa fie cu adevarat de neuitat!

Vasul de croaziera apartine aceleiasi companii la care era inregistrat si Costa Cobncordia, vaporul implicat intr-un cumplit accident, in urma cu aproapte doi ani, in apropiere de insula italiana Giglio, soldat cu cel putin 25 de morti si mai multi raniti.

Sursa foto: manager.ro

714 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger