AcasăNewsCainele Elenei Basescu, strivit de masina SPP

Cainele Elenei Basescu, strivit de masina SPP

La putin timp dupa ce fostul sef de stat Ion Iliescu a tras o sperietura vecina cu moartea, atunci cand una din garzile de corp a tras din greseala dupa el cu pistolul din dotare, sefii Serviciului Roman de Protectie si Paza nu mai stiu pe unde sa scoata camasa dupa ce subalternii au facut un nou pocinog.

„EBA” a fost distrusa dupa moartea catelului

De data aceasta, cea care a avut de suferit de pe urma „capacitatii profesionale” a celor pusi sa asigurea siguranta demnitarilor este chiar mezina presedintelui, Elena Basescu!

L-au facut poster

Rasa AKITA Inu este considerata bun national in Japonia

Se stie ca prima doamna a tarii este o mare iubitoare de animale, iar fetele presedintelui au mostenit si ele aceasta trasatura. Asa se face ca mezina Elena tinea ca la ochii din cap la un superb exemplar Akita Inu. Cainii din aceasta rasa  sunt divinizati in Japonia, unde au fost chiar declarati momumente ale naturii, iar specialistii ii caracterizeaza drept excelenti pentru paza si aparare, fiind extrem de loiali stapanilor. Din pacate, catelul celebrei „EBA” nu si-a mai putut arata atasamentul  de cea care il crestea, dupa ce a fost facut afis sub rotile masinii de escorta a SPP, care a dat inapoi, strivindu-l sub cauciucuri.

Din lac in put

Din prea mult exces de zel, garzile de corp au comis-o din nou.

Alarmati de criza de disperare, firesca de altfel, a Elenei Basescu, dar mai ales de amenintarea aruncata cu greu printre lacrimi: „Las’ ca va spun eu lu’ tata!”, conducerea SPP a gasit o solutie de compromis, prin care sa mai stearga supararea  „obiectivului”. Au cumparat urgent un alt catel si i l-au adus plocon.

Puiul de bichon maltez oferit in schimb nu a facut decat sa puna sare pe rana

Numai ca, in locul temutului caine de lupta japonez  Akita Inu, „EBA” s-a pomenit cu un blajin bichon maltez, carliontat nevoie mare. Pe care pur si simplu i l-a aruncat in cap nefericitului mesager. Iar acesta nici ca a mai calcat  de atunci pe la Vila  Lac…

25.11.2011 – „NATIONAL” a dezvaluit si ce a patit Ion Iliescu de la garzile sale de corp
author avatar
Catalin Tache
3.970 afisari

13 COMENTARII

  1. EEEEEE se pare ca ei au dat cu spatele, dar nu cainele il vizau ei :). Oricum accidente de genul asta se pot intampla. Dar poate data viitoare SPP-ul nu mai rateaza.

  2. Pai…ma oamenilor de ce n-ati fost atenti? dati inapoi cu masina fara sa fiti atenti peste ce dati? Putea fi un copil! Bietul caine sa fie omorat asa! Chiar nu l-au vazut sau a fost alt motiv?

  3. Minciuna! Nici un caine nu sta ca prostul, sa dea masina cu spatele peste el. Tache, iar ne relatezi povesti auzite pe la mesele unde atarni?

  4. Poate pana la urma reusesc sa dea peste Base si Eba, ca doar ne-am saturat de ei. Preferam sa salvam un biet catel decat aceste Javre Ordinare !

  5. Cine stie ce o fii tipat nebuna la spp-isti sa faca si ei saracii ca sunt si ei oameni,au dat-o in bara.Avenit timpul sa plateasca si familia lui Mr Base,asta este doar inceputul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger