AcasăNewsCâine din rasa Cane Corso, capturat de ASPA în Capitală. Unde fusese...

Câine din rasa Cane Corso, capturat de ASPA în Capitală. Unde fusese zărit animalul care fugise dintr-o curte din sectorul 1

sursa foto: Facebook/ASPA București

Un câine din rasa Cane Corso a fost capturat de către un echipaj de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), după ce fusese zărit în sectorul 6. Din primele informații, animalul scăpase dintr-o curte din sectorul 1.

Mai mulți oameni au sesizat autoritățile după ce au văzut câinele, în zona Grozăvești, din Capitală. S-au luat măsuri, iar animalul a fost capturat, la mai mult de 2 kilometri distanţă.

Câinele a fost revendicat

„La sfârșitul săptămânii trecute mai mulți cetățeni au sesizat Poliția Locală a Municipiului București și Poliția Locală a Sectorului 6 cu privire la prezența unui câine din rasa Cane Corso, fără însoțitor, în zona Grozăvești.

Câinele, în vârstă de aproximativ 1 an, a scăpat dintr-o curte din Sectorul 1 și a fost capturat de un echipaj ASPA la mai mult de 2 km distanță”, a anunțat, marți seară, ASPA, prin intermediul paginii de Facebook.

Instituția a mai anunțat că animalul nu avea microcip pentru a se putea identifica deţinătorul, dar a fost revendicat ulterior. „Urmează ca autoritățile abilitate să facă verificările necesare și să aplice sancțiuni conform legislației în vigoare”, a mai transmis ASPA.

author avatar
Andrei Coman
780 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger