AcasăNewsCafenele „Doi s’ un sfert”, plantate langa institutiile statului!

Cafenele „Doi s’ un sfert”, plantate langa institutiile statului!

Se pare ca au trecut vremurile in care oamenii legii se lamentau de mama focului ca, daca ar beneficia si ei barem de jumatate din dotarea de ultima ora a lumii interlope, altfel ar actiona.

Demnitarii si functionarii ies sa vorbeasca „in liniste” la cafenelele „Doi s’ un sfert”

Ce-i drept, mai sunt si acum membri ale unor unitati de elita ale Politiei Romane care pleaca in misiuni cu niste masini si mijloace tehnice care nu pot fi caracterizate decat „jafuri”.

Sefii din Mininsterul de Interne vor sa nu mai subventioneze cafenelele in a caror capcana au cazut si ei

In schimb, exista si structuri, tot din Ministerul de Interne, care au la dispozitie tot ce le pofteste inima pentru a putea lupta cat mai eficient cu „baietii rai”. Inclusiv cafenele de lux deschise in „regie proprie” pe langa ministere si alte institutii strategice ale statului roman…

„Cafeaua e de la noi…”

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, fostul ministru Ioan Rus intentiona sa desfiinteze pe „sestache” serviciul secret al Internelor. Asa ca, neoficial, a declansat si un fel de audit la DGIPI, pentru a sti care este „logistica” si baza materiala pe care urma sa o mosteneasca viitorul „Birou de Afaceri Interne”, pe care ar fi vrut sa-l infiinteze in directa sa subordine. Iar in urma „sapaturilor” facute, au iesit la iveala si cantitatile imense de cafea pe care, dupa cum reiesea din contabilitate, le-ar fi consumat zilnic ofiterii sub acoperire. Si astfel a fost deconspirata o intreaga retea de cafenele de lux detinute de membri ai DGIPI, care functionau pe sistemul mandatarilor. Iar dupa cum sustin sursele noastre, pana acum au fost identificate aproape 30 de astfel de unitati care functionau, fara ca majoritatea personalului sau a clientilor sa stie, sub celebrul brand „Doi s’ un sfert”.

Zone nevralgice

Iar respectivele cafenele s-au dovedit, cu siguranta, printre cele mai profitabile investitii facute vreodata de serviciile secrete. In acte figureaza pe numele unui ofiter sub acoperire sau a unui colaborator extrem de apropiat al DGIPI, seful de sala fiind si el la curent cu „mersul” afacerii.  In rest, singura posibila dovada a scopului mai putin comercial al functionarii cafenelelor ar fi tehnica de interceptare prezenta la greu acolo. Numai ca aceasta este perfect disimulata in mobilier, specialistii pe tehnic aranjand totul inca de cand au facut pe expertii in design interior. Iar cum aceste „centre de ascultare” au fost plasate in cele mai nevralgice zone din Capitala, in imediata apropiere a unor ministere sau alte institutii ale statului, „afacerea” curge perfect. Mai ales ca in cafenelele  „Doi s un sfert” din zone ca Piata Victoriei, Universitate sau Decebal , cafeaua pe care o beau demnitarii si functionarii iesiti sa vorbeasca si ei linistiti este si sponsorizata de servicii. Asta daca nu cumva sefii din minister isi mentin decizia de a le taia finantarea.

author avatar
Catalin Tache
1.596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger