AcasăNewsCadou de oligarh: un inel de 10 milioane de dolari

Cadou de oligarh: un inel de 10 milioane de dolari

Xenia Shapovalova „Tsaritsina” este de 5 ani sotia omului de afaceri rus Aleksey Shapovalov, un cunoscut oligarh din Samara, care a facut avere in domeniul constructiilor.

Xenia a fost tratată mai ceva ca Liz Taylor

Dupa masini de lux si vacante scumpe, doamna Shapovalova (27 de ani) s-a ales si cu un inel cu diamante de 70 de carate, estimat la aproape 10 milioane de dolari.

Aleksey Shapovalov a făcut avere în domeniul construcţiilor

Xenia a facut parada cu bijuteria pe retelele de socializare, iar internautii au realizat ca de asa ceva n-a mai avut parte decat regretata Liz Taylor,  inelul faimoasei actrite fiind vandut la licitatie pentru 8,8 milioane de dolari.  Tsaritsina – fosta model – n-a trait mereu in puf. S-a nascut intr-o familie obisnuita din Omsk, iar la 15 ani s-a apucat de moda, fiind prezenta la diferite prezentari. Apoi a intrat la facultate, dar si-a abandonat studiile. L-a cunoscut pe viitorul ei sot – omul de afaceri Aleksei Shapovalov – in timpul unei petreceri private la Moscova. Dupa nunta, ea a venit sa locuiesca impreuna cu barbatul ei, la Samara, insa din 2012 cuplul s-a mutat intr-un ansamblu rezidential de lux din Dubai. Au un mariaj fericit, incununat pana acum cu doi copii, Misa si Eva.

author avatar
Mihai Koblenko
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger